Følg vores arbejde på
facebook logoinstagram

OM GURO DENMARK

- EN HYLDEST TIL NATUREN OG DET UNIKKE VED DEN

HEJ! VI HEDDER ANJA OG HENRIK.

VI ØNSKER AT SÆTTE FOKUS PÅ NATUREN OG DET HELT UNIKKE OG FANTASTISKE VED DEN. ET FRØ BLIVER SÅET OG VOKSER SIG TIL ET STORT MAJESTÆTISK TRÆ, SOM MED TIDEN SÆTTER NYE FRØ, INDEN DET FORFALDER OG TIL SIDST SELV FORGÅR. SÅDAN ER VI ALLE EN DEL AF EN LIVSCYKLUS, DER OMGIVER OS HVER DAG, MEN SOM VI MÅSKE IKKE ALTID NÅR AT VÆRDSÆTTE I VORES TRAVLE HVERDAG. DERFOR LAVER VI SKULPTURER AF ALLEREDE FÆLLEDE TRÆER OG FORMER DET TIL ET FRØ, SOM SYMBOLISERER LIV TIL ET NYT TRÆ OG SÆTTER FOKUS PÅ NATUREN.

FRØ HAR MANGE FORMER, ALT AFHÆNGIG AF HVILKET TRÆ, DER TÆNKES PÅ. NÅLETRÆER HAR KOGLER. EGETRÆER HAR AGERN. BØGETRÆER HAR BOG OSV. I GURO DENMARK ER VI MEST KENDT FOR ‘KÆMPE KOGLEN’.

VORES VISION ER AT GIVE JER MULIGHED FOR AT INVESTERE I UNIK, BÆREDYGTIG KUNST AF HØJ KVALITET, DER SYMBOLISERER NATURENS STYRKE, SKØNHED OG BEVÆGELSE. HVER ENKELT SKULPTUR BLIVER DERFOR HÅNDLAVET EFTER NØJE OVERVEJELSER OMKRING FUNKTIONALITET, ÆSTETIK OG OMGIVELSER I SAMRÅD MED JER.

forside design
om os baenk

BÆREDYGTIG DANSK PRODUKTION

GENERELT SKAL VI ALLE TÆNKE PÅ NATUREN OG DENS VELBEFINDENDE. VI MÅ ALLE TAGE MEDANSVAR HERFOR, ALT EFTER HVAD DER ER OS MULIGT. VI I GURODENMARK TAGER ANSVAR FOR MILJØET UNDER VORES ARBEJDE, DERFOR BRUGER VI MILJØRIGTIG ASPEN ALKYLATBENZIN PÅ VORES SAVE, SOM ER OP TIL 99% RENERE END ALMINDELIG BENZIN, OG DERFOR MERE SKÅNSOM MOD MENNESKE OG MILJØ.

TRÆET VI ANVENDER TIL VORES SKULPTURER I GURO DENMARK ER FÆLDET PÅ GRUND AF DETS UHENSIGTSMÆSSIGE PLACERING I FORHOLD TIL BYGNINGER OG VEJE, ELLER FORDI DET ER BLEVET FOR STORT TIL DETS PLACERING. OFTE HAR VI SELV VÆRET MED TIL AT FÆLDE TRÆET FOR EN KUNDE OG KENDER DERFOR BAGGRUNDEN FOR DETS FÆLDNING. HERMED SIKRE VI OS AT VI IKKE FÆLDER UNØDIGT TIL PRODUKTIONS ØJEMED.